Mitt Madrid – en guidebok

madrid

 

Det är något unikt med Madrids intensiva folkliv och stämningen på gatorna. Från tidig morgon till sen natt pulserar Spaniens mångsidiga huvudstad av liv och jag åker tillbaka hit så ofta jag får möjlighet. Under hösten 2014 skrev jag guideboken Mitt Madrid som ges ut av Karavan Förlag i augusti 2015. Läs mer om boken på min Facebooksida och om Karavans reseguider. 

Jag har tidigare bott i Madrid och reseguiden Mitt Madrid har jag samlat personliga favoritställen och andra spännande tips till staden. Leta dig fram tillsammans med mig bland spännande arkitektur, vackra parker, undanskymda barer och grymma restauranger.

Mitt Madrid beskriver de olika stadsdelarna, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en ”guidad promenad”, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och allra bästa matställen. Guidens ambition är att leda resenären bort från de klassiska turiststråken, mot de unika och udda upplevelserna. Mitt Madrid är guideboken för dig som vill bortom turistfällorna.

[ik_fb_feed use_thumb=”true”]